Projectverslag: Bommelbeef

Boer zijn houdt tegenwoordig meer in dan alleen lekker werken op het land. 

Een mooie website, social media, nieuwsbrief en een online klantenbestand zijn allemaal van belang om een duurzaam boerenbedrijf te runnen. Deze digitale communicatie draagt bij aan het authentieke verhaal achter het product. 

Bij Bommelbeef in de Betuwe worden op een natuurlijke en traditionele manier vleesrunderen gehouden. Het voer voor de winter wordt op het erf gepland en ingekuild. In de zomer kunnen de bijzondere runderen ongelimiteerd rond de boerderij en in de uiterwaarde de weide in. 

Ik heb me bij Bommelbeef ingezet om te helpen bij de online vertaling van al deze waarde. Zo is de website van Bommelbeef geoptimaliseerd met een nieuwsbrieffunctie en een verbeterde webshop.

Dit zei Barjan van Bommelbeef over onze samenwerking:
Terwijl Levi aan de slag gaat voor de website, neemt hij werk uit handen, zodat ik mijn energie kan steken in de dingen waar ik van hou: zorgen voor mijn koeien en mijn land. Tegelijkertijd leer ik nieuwe marketingtechnieken van hem en praten we over mijn bedrijf. Zo leren we van elkaar en doen we waar we allebei goed in zijn.